Filmografi

Filmografi
2005-Beyza’nın Kadınları-yön:Mustafa Altıoklar
2003-Metropol Kabusu-yön:Ümit Cin Güven
1991-Childhood-yön:James Runcie-BBC(belgesel film)
1990-Siyabend-ü Xece-yön:Şahin Gök
1990-Berdel-yön:Atıf Yılmaz
1988-Ponente Feneri-yön:Şahin Gök
1986-Sarhoş-yön:İbrahim Tatlıses
1985-Amansız Yol-yön:Ömer Kavur
1983-İmparator-yön:Melih Gülgen

Tiyatro
2003-Komik Para-yön:Çetin Akcan-Sadri Alışık Tiy.
2001-Şimdi Yaşa Sonra Öde-yön:Enver Aysever-Tiyatro Çisenti
2000-The Oresteia-yön:Peter Barlow-The Electric Theatre-GSA
2000-The Servants-yön:Rex Doyle-The Cochrane Theatre-GSA
2000-Daisy Pulls it Off-yön:Gerry Tebutt-The Electric Theatre
1999-A Much Ado About Nothing-yön:Jen Hennings-GSA
1999-The Shoemaker’s Prodigious Wife-yön:Michael Moxham-GSA
1999-She Stoops the Conguer-David Wylde-GSA

Diskografi
2014-Hayalperest
2004-Zümrüt Gibi

TV Yapımları
2012-İşler Güçler(konuk)
2011-İffet
2008-Parmaklıklar Ardında
2005-Aşka Sürgün
2004-Avrupa Yakası(konuk)
2003-Kırık Ayna
2002-Yaz Gülü
2001-Kurşun Asker
2001-Şüphenin Gölgesi
2000-Baba Evi
2000-Aşk Güzel Şeydir
2000-Güneşin Battığı Yer
2000-Beni Unutma
1999-Şara
1999-Figüran
1998-Her şey oğlum için
1996-Gölgeler Uzarken
1995-Bizim Aile
1993-Rabia
1993-Son söz Sevgi’nin
1992-Yükseklerde tut elini
1992-Aşık oldum
1991-Aysarı’nın zilleri
1987-Yeniden Doğmak
1986-Çalıkuşu
1985-Acımak
1984-Kırık Hayatlar

Leave a Reply

© 2019 - Mine Çayıroğlu / Her Hakkı Saklıdır. Fotograflar izinsiz kullanılamaz.